Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2017

Прокуратура вимагає повернути державі земельні ділянки у прибережній захисній смузі Азовського моря вартістю 500 тис. грн.

Приморським відділом Бердянської місцевої прокуратури приділено увагу додержанню вимог земельного законодавства під час розпорядження органами місцевого самоврядування земельними ділянками, розташованими у прибережній захисній смузі Азовського моря.
 
Як встановлено прокуратурою, у порушення вимог ст. 122, 134 Земельного кодексу України, ст. 90 Водного кодексу України, рішеннями сесії Борисівської сільської ради від 01.07.2015 та 01.10.2015 незаконно передано в оренду чотирьом громадянам земельні ділянки вартістю 500 тис. грн., розташовані у прибережній захисній смузі Азовського моря.
 
З урахуванням наявних порушень, з метою захисту інтересів держави у сфері земельних відносин до Приморського районного суду Запорізької області прокуратурою пред’явлено 4 позовні заяви про скасування вищезазначених рішень Борисівської сільської ради, витребування вказаних земельних ділянок та визначення на них права власності за територіальною громадою с. Борисівка, які наразі перебувають на розгляді у суді.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2350