Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2017

Запорізькі правоохоронці викрили діяльність зловмисника, який займався незаконним збутом вогнепальної зброї та боєприпасів (фото)

Прокуратурою області спільно із слідчими СУ ГУНП в області та оперативниками УСБУ в області задокументовано незаконну діяльність мешканця області, який протягом тривалого часу збував вогнепальну зброю та боєприпаси.
 
За дорученням процесуального керівника у кримінальному провадженні було проведено оперативні закупки вогнепальної зброї та бойових припасів.
 
Встановлено, що зловмисник займався збутом зброї, яка, як виявилось в ході розслідування, була втрачена під час бойових дій на сході України.
 
Вказаним обставинам процесуальним керівником буде надана окрема правова оцінка.
 
За результатом злагодженої роботи слідчих, оперативників та процесуального керівника, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України під час збуту двох автоматів Калашнікова та бойових припасів, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України, а до суду скеровано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.

 
                                  
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2682