Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2017

Начальник відділення банку, яка заволоділа грошовими коштами клієнтів на суму понад 1 млн грн, опинилася на лаві підсудних

Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього начальника відділення ПАТ «УкрсоцБанк» за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 3, 4 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, якщо вони вчинені у великих розмірах).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній начальник відділення банку у період з 2013 по 2015 роки заволоділа грошовими коштами клієнтів банку в сумі понад 1 млн грн.
 
Як повідомлялось раніше, підозрювана переховувалась від органів слідства, у зв’язку з чим останню було оголошено в розшук.
 
Під час проведених оперативно-розшукових заходів її місцезнаходження було встановлено та затримано.
 
Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває. Обвинуваченій загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2875