Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2017

Слідчими прокуратури Запорізької області викрито протиправну діяльність 3 правоохоронців, яких судитимуть за злочини у сфері обігу наркотичних засобів

Управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури області направлено до суду обвинувальні акти у 3 кримінальних провадженнях стосовно 3 правоохоронців у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.
 
Так, до суду направлено обвинувальний акт стосовно оперуповноваженого кримінальної поліції Мелітопольського відділу поліції за ч.2 ст.307 КК України, який неодноразово збував мешканцям міста Мелітополь психотропну речовину – метамфетамін.
 
Крім того, до суду спрямовано обвинувальний акт стосовно працівника виправної установи за ч.1 ст.309 КК України за незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу – канабісу.
 
Також на лаві підсудних опинився співробітник Запорізького СІЗО, який на початку березня поточного року збув наркотичний засіб одному з засуджених на території СІЗО. Обвинувальний акт відносно нього за ч.2 ст. 307 КК України скеровано до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя.
 
На теперішній час триває судовий розгляд вказаних проваджень.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2503