Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2017

На Запоріжжі судитимуть членів злочинного угруповання за привласнення коштів місцевого бюджету на суму понад 1 мільйон гривень

Прокуратурою Запорізької області затверджено обвинувальний акт відносно злочинного угруповання у складі 4 осіб, за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28 - ч. 1 ст. 366 КК України.
 
Так, під час досудового розслідування встановлено, що впродовж 2013-2015 років Комишуваський селищний голова та 3 службові особи селищної ради, діючи у складі організованої групи, шляхом штучного завищення заробітних плат окремим працівникам та підроблення офіційних документів, привласнили грошові кошти місцевого бюджету на загальну суму 1 мільйон 120 тисяч гривень.
 
З метою забезпечення відшкодування збитків та можливості конфіскації майна на все нерухоме та рухоме майно підозрюваних (4 земельні ділянки, 3 будинки, 2 квартири та 1 автомобіль, загальною вартістю понад 2 мільйона 650 тисяч гривень) накладено арешт.
 
Обвинувальний акт відносно членів злочинного угруповання для розгляду по суті направлено до Оріхівського районного суду Запорізької області.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2467