Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2016

На Запоріжжі у привласненні коштів підозрюють посадовця залізниці та директора підприємства-підрядника

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо привласнення коштів ДП «Придніпровська залізниця» під час проведення будівельних робіт на одному із об’єктів підприємства, яке розслідується СУ ГУ НП в Запорізькій області.
 
За інформацією начальника відділу прокуратури області Артема Лавренка, слідством встановлено, що керівник одного з структурних підрозділів ДП «Придніпровська залізниця» з метою розтрати коштів державного підприємства на користь третіх осіб, вступив у попередню змову з директором підприємства – підрядника, яке виконувало будівельні роботи, та шляхом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, завищив вартість та обсяги виконаних робіт на суму близько 700 тис. грн.
 
За вказаним фактом керівнику структурного підрозділу ДП «Придніпровська залізниця» та директору підприємства - підрядника, яке виконувало будівельні роботи, повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.
 
До суду направлені клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2802