Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2016

Прокуратура повідомила про підозру колишньому голові Запорізької райдержадміністрації

Сьогодні, 23 грудня, прокуратурою Запорізької області повідомлено про підозру колишньому голові Запорізької районної державної адміністрації за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).
 
Встановлено, що службова особа, обіймаючи посаду голови Запорізької районної державної адміністрації, зловживаючи своїм службовим становищем, погодив та видав розпорядження "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для ведення індивідуального садівництва, розташованих на території Розумівської сільської ради", на підставі яких у власність фізичних осіб передані землі лісогосподарського призначення загальною площею 17 га, внаслідок чого державі завдано збитки на загальну суму понад 16 млн. грн.
 
Досудове розслідування проводить слідчий відділ прокуратури області.
 
На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Санкція інкримінованого підозрюваному злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3709