Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2016

Прокуратура попередила незаконне надання у користування земельних ділянок водного фонду

Завдяки вжитим Енергодарською місцевою прокуратурою заходам представницького характеру вдалося попередити незаконне надання у користування земельних ділянок водного фонду загальною площею 1639, 48 га.
 
Як повідомила заступник керівника Енергодарської місцевої прокуратури Анна Кузьмина, одне з запорізьких товариств раніше орендувало вказані земельні ділянки, а після закінчення терміну дії договору звернулося до Кам’янсько-Дніпровської райдержадміністрації із листом про намір продовжити дію цього договору та укласти додаткові угоди.
 
За результатами розгляду заяви райдержадміністрація прийняла відповідне розпорядження та уклала додаткові угоди про надання у користування земельних ділянок водного фонду строком на 25 років, незважаючи на те, що була позбавлена таких повноважень у зв’язку із законодавчими змінами.
 
Господарський суд області підтримав позов Енергодарської місцевої прокуратури, скасував розпорядження та припинив незаконну оренду земельних ділянок водного фонду загальною площею 1639, 48 га.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3018