Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2016

Ще один об’єкт нерухомості на узбережжі моря повернуто державі

Завдяки вжитим прокуратурою області заходам цивільно-правового характеру за державою в особі Фонду державного майна України визнано право власності на санаторій «Кирилівка» площею 13 666,8 кв м, який розташований на узбережжі Азовського моря.
 
Так, рішенням господарського суду області задоволено позовну заяву прокуратури в інтересах Фонду державного майна України до Якимівської районної державної адміністрації, приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», ПАТ «Приазовкурорт».
 
Зазначеним рішенням суду визнано право власності за державою Україна в особі Фонду державного майна України на санаторій «Кирилівка», загальною площею 13 666,8 кв м та вартістю майже 2,5 млн грн, який розташований на узбережжі Азовського моря в смт. Кирилівка.
 
Отже, вжитими заходами представницького характеру органи прокуратури Запорізької області витребували із чужого незаконного володіння зазначений об’єкт нерухомості у власність держави в особі Фонду державного майна України.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2699