Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2016

Судитимуть правоохоронців за корупційні правопорушення

           Прокуратура Запорізької області направила до суду три обвинувальні акти у кримінальних провадженнях щодо вчинення корупційних правопорушень.
 
     - Так, ми направили до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Головного управління національної поліції у Запорізькій області, - повідомила прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Тетяна Мірзоян. – Як встановлено, правоохоронець протягом червня-липня цього року за "закриття очей" на діяльність незаконних закладів з  надання інтимних послуг отримав від мешканки м. Запоріжжя 20 тисяч гривень.
 
     Крім того, направлено до суду обвинувальний акт відносно співробітника Вознесенівського ВП Дніпровського ВП ГУНП в області, який протягом липня цього року за не притягнення громадянина до адміністративної відповідальності отримав  5 тисяч гривень.
 
    Також прокуратура області затвердила обвинувальний акт відносно співробітника Шевченківського ВП Дніпровіського ВП ГУНП в Запорізькій області. Цей фігурант підбурював раніше судимого громадянина до скоєння ряду крадіжок на території м. Запоріжжя, а також протягом червня цього року за те, що "не помічав" вчинені цією особою крадіжки, отримав 20 тисяч гривень.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2897