Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2016

Прокуратура домоглася реального вироку раніше судимому грабіжнику

      Прокуратура Запорізької області домоглася реального вироку раніше судимому грабіжнику, який зривав з жінок золоті ланцюжки.
 
        Так, Орджонікідзевський райсуд м. Запоріжжя ніде не працюючому, раніше судимому за крадіжку грабіжнику у травні цього року призначив умовне, з випробуванням, покарання.
Засуджений за цим вироком С., маючи вищу освіту, заробляв грабежами у центрі м. Запоріжжя, зриваючи з жінок золоті ланцюжки з кулонами.
Прокуратура області з цим вироком через його м'якість не погодилась та оскаржила його в апеляційному порядку. На думку прокурорів, суд першої інстанції не врахував суспільну небезпеку і зухвалість вчинених злочинів. Окрім того, особу винного, який після попереднього вироку не зробив належних висновків, не працевлаштувався, під час досудового розслідування порушував обраний йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, виїхавши з місця проживання, а також ухилявся від  судового розгляду справи, у зв’язку з чим суд оголошував його у розшук.
Вчора, 19 вересня, апеляційний суд Запорізької області ухвалив по цій справі новий вирок, яким призначив грабіжнику чотири роки позбавлення волі.  Таким чином, прокуратура вкотре відстояла свою позицію у покаранні громадянина за злочин проти власності, які останнім часом набули розповсюдження.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2852