Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2016

Колишньому директору Приазовського національного парку повідомлено про підозру в розтраті 2,3 млн грн

Прокуратурою Запорізької області в рамках процесуального керівництва розслідуванням кримінального провадження за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, яке було ввірене особі та перебувало в її віданні, вчиненому в особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України)  повідомлено про підозру колишньому директору Приазовського національного парку.
 
 - Кколишньому керівнику парку інкримінується те, що під час перебування на займаній посаді, зловживаючи службовим становищем, він розтратив  гроші – 2,3 млн грн, які були перераховані із Державного бюджету України для впровадження  природоохоронного заходу - перерахував приватному підприємству за нібито надані послуги з розробки проекту землеустрою території Парку, - повідомив прокурор відділу прокуратури Запорізької області Юрій Кузьмічов. -  Послуги  фактично виконані не були.
 
Санкція статті -  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2878