Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2016

У Запоріжжі працівник поліції збагатився на крадіжках

 
   Прокуратурою Запорізької області вчора, 21 червня, спільно з працівниками УСБУ в області затримано в порядку ст. 208 КПК України оперуповноваженого одного з відділень поліції обласного центру.
  Як встановлено під час досудового розслідування, цей правохоронець,  використовуючи займану посаду, погрозами притягнення до кримінальної відповідальності та інструктажами зі скоєння злочинів загальнокримінальної спрямованості підбурив раніше судимого мешканця міста до скоєння ряду крадіжок на території обласного центру. Після скоєння крадіжок особистих речей з автомобілів вказана особа передавала частину грошових коштів співробітнику поліції. Як встановлено, протягом червня цього року правоохоронець незаконно отримав у такий спосіб 20 тис грн
Працівнику правоохоронного органу сьогодні повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 368, ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 185, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 185 КК України.
На даний час досудове розслідування триває, вирішується питання щодо відсторонення правохоронця від займаної посади та обрання йому запобіжного заходу.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2938