Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2015

Судитимуть екс-працівниць банку, які привласнили понад 800 тисяч гривень вкладників

Прокуратура Запорізької області повідомила про підозру у шахрайстві, привласненні чужого майна, підробленні та використанні підроблених офіційних документів (ч.2,4 ст.190, ч.2,3 ст.191, ч.3,4 ст.358 КК України) двом колишнім співробітницям відділення «Ощадбанку» в смт Комишуваха Запорізького району.
Як повідомила старший прокурор відділу прокуратури Запорізької області Ганна Андрусюк, протягом 2013 – 2014 року контролери-касири відділення, підробивши банківські документи, заволоділи коштами більш ніж двох десятків вкладників установи на загальну суму понад 800 тисяч гривень. За даними слідства, серед ошуканих клієнтів – 18 пенсіонерів. Влітку минулого року слідче управління ГУМВС в області розпочало кримінальне провадження за цими фактами, процесуальне керівництво в якому здійснює прокуратура області.
Наразі суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. В межах кримінального провадження триває проведення необхідних експертиз та слідчих дій для перевірки причетності колишніх банківських працівників до інших фактів привласнення грошей вкладників банку.
Прес-служба прокуратури Запорізької області

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2922