Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2015

Запорізька прокуратура закінчила розслідування стосовно керівника підрозділу міліції Донецької області

Прокуратура Запорізької області закінчила досудове розслідування та направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника Дружківського міськвідділу міліції (Донецька область), якого викрито у скоєнні тяжкого посадового злочину.
Встановлено, що в квітні минулого року посадовець організував вивезення з приміщення підрозділу табельної вогнепальної зброї та боєприпасів до неї. За даними слідства, озброєння вивезли до помешкання одного з працівників того ж підрозділу міліції. Однак через деякий час і сам співробітник, і залишена йому на зберігання зброя та боєприпаси зникли. В результаті це призвело до неможливості захистити адмінбудівлю міськвідділу від захоплення.
Керівнику міської міліції було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки). За клопотанням прокуратури суд відсторонив підозрюваного від займаної посади та обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із застосуванням застави.
Матеріали кримінального провадження будуть розглядатися Дружківським міським судом Донецької області – за місцем скоєння кримінального правопорушення.
Прес-служба прокуратури Запорізької області

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3086