Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2014

Прокуратура: в ситуації з лже-маслом для дітей відповідатимуть обидві сторони конфлікту

Мелітопольська міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство) за фактом махінацій з постачаннями вершкового масла до дошкільних навчальних закладів райцентру. Про це повідомив Мелітопольський міжрайонний прокурор Сергій Щербина.
Підставою для провадження стала зібрана представниками громадськості та журналістами інформація про те, що в дитячі заклади під виглядом вершкового масла постачається продукт зі стовідсотковим рослинним походженням.
Наразі з дошкільних закладів вилучені більше 200 кілограмів залишків сумнівного «масла». Призначена експертиза вилученого продукту. Досудове розслідування проводить міліція.
В той же час до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство) за фактом нападів на начальника управління освіти міськради та його заступника. Встановлено, що невідомі особи з атрибутикою організації Правий сектор напали на державних службовців та вимазали їх скандальним продуктом. Проводиться досудове розслідування обставин цих подій.
Прес-служба прокуратури Запорізької області

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3954